Over Symbiose

Mijn naam is Eelco van Ruijven, eigenaar van Symbiose natuurlijk ontwerp. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het beheer en in de ontwikkeling van diverse groene projecten op een instellingsterrein, besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten toen de kans zich voor deed om een mooi minibos op te richten vlak achter mijn woning en midden in de stad.

In de ruim 20 jaar die ik werkzaam ben heb ik diverse projecten mogen begeleiden en ontwerpen waaronder natuurspeeltuinen, natuurlijke plekken in de wijk met waterbuffer, vergroting van de biodiversiteit d.m.v. beplanting, aanleg van een waterrijk gebied met natuur- en speelfunctie en aanleg van een voedselbos in een bestaand park.

Met mijn bedrijf Symbiose heb ik de afgelopen jaren gewerkt voor een gemeente, scholen en particulieren. Dit varieert van beplantingsplannen tot ontwerp en uitvoering. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het Symbiosebos in Vlaardingen en het kleuterplein bij W.S.K.O. ‘De achtsprong’ in de Lier.

Bij Symbiose krijgt u een supermooi plan wat aansluit bij uw wensen en ik wordt hierin ondersteund door diverse aannemers die net zo gemotiveerd zijn als mij om het beste uit het project te halen.

Wilt u ook een mooie groene omgeving in uw buurt, een prachtige natuurlijke tuin of een avontuurlijk groen schoolplein?

Neem dan contact op: info@symbiose-natuurlijk-ontwerp.nl